خانه نشینی های طولانی و قرنطینه‌های خانگی بسیاری از شهروندان که توصیه‌های بهداشتی را رعایت کرده و بغیر از موارد خاص از خانه‌های خود خارج نمی شوند، دستاوردهای خوبی در زنده کردن آداب و روسم قدیمی داشته است که یکی از آنها پخت نان‌های محلی و سنتی در خانه‌هاست

در اواخر سال گذشته و با شیوع ویروس کرونا، در بسیاری از خانه‌ها البته به لطف ارتباطات و تصاویر فضای مجازی شاهد بودیم که بانوان ساکن در شهرها دست به کار شده و در تنورهای صنعتی و فر و حتی بر روی اجاق گازها اقدام به پخت نان محلی کردند.

هر چند عطر و طعم نان‌های تنوری و قدیمی حس و حال خودش را دارد ولی در این وانفسا، پخته شدن نان‌های سنتی در خانه های اهالی خلخال، خود غنیمتی است که نسل جدید را با آداب و سنن قدیمی‌‌تر ها آشنا می کند.

 

 

خبرنگار: محمدعلی کریمی
انتشار: مسعود شیرعلی‌پور

لینک کوتاه: khalkhalim.com/bca0d

 

 

اینجـــــــا تبلیغات کنید و در تمامــــــی صفحات دیده شوید

 

 

نظرات (0)

امتیاز 0 خارج از 5 بر اساس 0 رای
هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان
Rate this post:
0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
برچسب ها: