رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی خلخال گفت: با اجرای برنامه‌های حمایتی از صنعتگران فعال در حوزه تولیدات دستی ، صنایع دستی این شهرستان در بخش تولید محصولت چرمی احیا شده و آمار افراد مشغول بکار در این بخش بطور قابل توجهی افزایش یافته است.

به گزارش خلخالیم به نقل از ایرنا، علی درویشی در بازدید از یک واحد کارگاهی تولید صنایع دستی محصولات چرمی اظهارکرد: مجموع واحدهای تولید صنایع دستی در بخش تولید محصولات چرمی  این شهرستان در سال جاری به سه واحد با اشتغال‌زایی ۶۰ نفر افزایش یافته است.

وی گفت: علاوه بر تسهیل در راه‌اندازی کارگاه‌های تولید محصولات صنایع دستی برای مجریان طرح‌ها با ارائه تسهیلات بانکی این اداره امسال برای تحقق شعار حمایت از تولید ، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها دوره‌های آموزشی احیای صنایع دستی فراموش شده برگزار و آموزش رایگان به علاقه‌مندان به یادگیری صنایع دستی در حرفه‌های مختلف ارائه می‌کند.

رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی خلخال افزود: این کارگاه با ظرفیت اشتغال چهار نفر فعالیت خود را آغاز کرده و با توجه به پیش فروش محصولات تولیدی به دلیل کیفیت و تنوع بالای محصولات تولیدی ، تولید در این کارگاه توسعه و اشتغال افراد در آینده افزایش خواهد یافت.

او اظهارکرد: برای حمایت از مجری و مالک این کارگاه اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی خلخال مجوز کارگاهی برای خانواده کارآفرین این کارگاه صادر کرده و به زودی میزان افراد اشتغال بکار در این کارگاه به ۱۰ نفر می‌رسد.

درویشی بیان کرد: در صورتی که متصدی این کارگاه از جاجیم و برند صنایع دستی خلخال در محصولات تولیدی خود به صورت تلفیقی استفاده کند ، تسهیلات کم‌بهره بانکی جهت توسعه کارگاه به این کارآفرینان اختصاص داده می‌شود.

وی افزود: از مجموع ۲۰ واحد کارگاه تولید صنایع دستی با اشتفال بیش از ۲۰۰ نفر در خلخال سه واحد بزرگ تولید صنایع دستی در بخش محصولات چرمی فعالیت داشته و بیش از ۶۰ نفر از بیکاران منطقه در این کارگاه‌ها مشغول کار شده‌اند.

او گفت: در زمانی نه چندان دور ۲ کارخانه تولید چرم در این شهرستان فعالیت داشتند که بدلیل برخی بی‌توجهی‌ها به مشکلات تولید هر ۲ کارخانه تعطیل شدند.

درویشی از تلاش برای احیای صنایع دستی فراموش شده این شهرستان از جمله صنعت شال‌بافی که زمانی صنعت اول دستی این منطقه محسوب می‌شد خبرداد و افزود: از اندک استادکاران به یادگار مانده از دوران طلایی شالبافی منطقه برای آموزش این صنعت دیرینه شهرستان استفاده خواهیم کرد.

لینک کوتاه: khalkhalim.com/ad8ea

 

 

اینجـــــــا تبلیغات کنید و در تمامــــــی صفحات دیده شوید

 

 

نظرات (0)

امتیاز 0 خارج از 5 بر اساس 0 رای
هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان
Rate this post:
0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
برچسب ها: